ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ

ΦΡ. ΝΙΤΣΕ
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Αναμενόμενο το χτύπημα της ακροδεξιάς οργάνωσης ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! Ύστερα από τέτοια προβολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του Καρατζαφέρη, του ''Μπουμπούκου'' και της ''Μπουμπούκας'' του και όλης της γνωστής θλιβερής κομπανίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα φτάναμε στο σημείο να υπάρξουν κάποιοι που θα σκοτώνουν εν ψυχρώ μετανάστες. Αυτοί όλοι οι κύριοι και οι κυρίες, μαζί με τα Μέσα Ενημέρωσης, σκορπούν τον τρόμο για ανθρώπους που είναι πρόσφυγες! Φθηνές συζητήσεις στα ''τηλεοπτικά παράθυρα''για το πόσο έχει χαλάσει η ελληνική κοινωνία από τους αλλοδαπούς: ''Αυτοί κλέβουν το κράτος! Αυτοί κλέβουν στα δημόσια έργα!'' ''Αυτοί δεν φορολογούνται!'' ''Αυτοί θα μας φάνε τις δουλειές γιατί κάνουν πολλά παιδιά!'' Ο Χρυσοχοίδης το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει κι άλλους μπάτσους στο δρόμο, όταν σε κανένα κράτος του κόσμου δεν μειώθηκε η εγκληματικότητα από πολυπληθή Αστυνομία. Κοινωνικό κράτος χρειάζεται. Δουλειές! Χώροι για να παίζουν τα παιδιά! Αντί να εκπαιδεύετε μπάτσους, διορίστε δασκάλους και φτιάξτε την Παιδεία. Κανείς δεν μαθαίνει στους μαθητές πως στον κόσμο αυτό υπάρχουν αλλοχρώματοι -αλλόθρησκοι- ομοφυλόφιλοι... Τα αναγκάζουν, όμως, να κάνουν χριστιανική ορθόδοξη προσευχή και να εκκλησιάζονται. Τέλος, κουράστηκα να μου λένε: ''Η Ελλάδα δεν προσφέρει στους Ελληνες! Θα προσφέρει σε σας;''. Αυτό είναι μια φθηνή δικαιολογία για να δουλεύουν οι μετανάστες ανασφάλιστοι και με μικρότερους μισθούς! Για τα προβλήματα της Ελλάδας φταίνε οι Έλληνες, που ψηφίζουν επί δεκαετίες δύο κόμματα,για το ρουσφέτι και το βόλεμα του Δημοσίου.Δεν φταίνε οι μετανάστες... Ό,τι και να πούμε για όσα έγιναν στα Πατήσια είναι λίγο. Ένα δεκαπεντάχρονο παιδί πέθανε και ένα άλλο, κοριτσάκι, μόλις 11 ετών, κινδυνεύει να μείνει τυφλό εξαιτίας μιας ομάδας φασιστών που ανοίγει πόλεμο με τυφλό μίσος....Ο Υπόγειος Κόσμος, πάντως, θα είναι εδώ....

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
4 Responses
  1. Οτι και να πει κανεις ειναι λίγο...

  2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει.. Το χειρότερο απ'όλα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι κατέχουν εξουσία και λέγοντας όλα αυτά κανείς δεν τους κλείνει το στόμα κανείς δεν τους σταματά να εκφράζουν αυτές τις ρατσιστικές αντιλήψεις.. Απορώ... Φιλάκια!

  3. Βαρεθηκα να βλεπω να παιρνουμε ενα θεμα και να το κοιταμε απο καθε λαθος πλευρα! Τι δουλεια εχουν ολα αυτα τα οικονομο-πολιτικα, οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες! Πεθανε ενα παιδι, ως αποτελεσμα μισους και ΑΥΤΟ δεν το εξεταζει κανενας, το πως φτασαμε να μισουμε τοσο τυφλα και τοσο κυνικα!
    Αλητακι, τι να πω..Καλο Πασχα ευχομαι!

  4. Σαν του κεριού το Άγιο Φώς τηςΑνάστασης το βράδυ, να 'ναι η ζωή σου φωτεινή χωρίς σταλιά σκοτάδι.