ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ

ΦΡ. ΝΙΤΣΕ
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ !

Η προηγουμενη αναρτηση διαγραφηκε.Το alitaki δεν μπορεσε να αντεξει αλλο τις απειλες για μηνυσεις και το οτι θα εφερνε, ο-η blogger,την αστυνομια στο σπιτι.Το alitaki δεν θελει να εχει καμια σχεση με την εξουσια,με συγκεκριμενα γραναζια-μπατσους,δικηγορους-που βοηθουν το συστημα να λειτουργει.Δεν μπορεις να γραφεις και να υποστηριζεις ιδεολογιες,να εισαι εναλλακτικη απόψη στο κατεστημένο και οταν σε συμφερει να γινεσε ενα με αυτο,κωλος και βρακι με μπατσους και δικηγορους,ενα ακομα γραναζι.Στην αναρτηση δεν θιγοταν κανενας,ημουν προσεκτικη και δεν ειχα βαλει ονομα.Η συγκεκριμενη αναρτηση ηταν μια εκκληση βοηθειας για μενα,ο-η blogger φοβηθηκε αδικα,δεν θα ειμαι εγω ο ανθρωπος που θα σκισει τη μασκα της υποκρισιας της-του.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για την υποστηριξη και την κατανοηση που δειχνετε. ΣΥΓΝΩΜΗ που χρησιμοποιω το blogg για προσωπικους λογους.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
3 Responses
  1. Καλημερα!
    Δε συμφωνω μαζι σου, θεωρω οτι δεν επρεπε να κατεβασεις την αναρτηση, δεν αναφεροσουν συγκεκριμενα και δεν θα μπορουσε να σου κανει καμια μηνυση, αλλα αφου εσυ το ενιωσες ετσι, καλα εκανες!
    Και μη ζητας συγνωμη, το μπλογκ ΕΙΝΑΙ για προσωπικους λογους! Και αν εχεις νεωτερα, να μην ξεχνας να μας ενημερωνεις...

  2. Οτι δεν μας σκοτωνει..μας κανει πιο δυνατους..υπαρχουν αρρωστα μυαλα που δυναστευουν την ζωη μας..συνεχισε να αγωνιζεσαι μεσα απο εδω και να δινεις τις μαχες σου..

  3. Αγαπητοί bloggers
    Έχω ψάξει παντού να βρω κομμάτια ψυχής γραμμένα από το Αlitaki κ πρόσφατα ανακάλυψα αυτό..για όσους την ξέρατε αγαπήσατε η απλά συμφωνούσατε με τις απόψεις της...με πόνο και δάκρυα σας ενημερώνω πως το αλητακι χάθηκε...στις 30/7/2010 λίγες ημέρες μετά από αυτές τις αναρτήσεις κουράστηκε από την ψευτιά αυτού του κόσμου,πληγώθηκε τόσο από το άτομο που πίστευε ότι του δώσε αγάπη,που γι αυτό το άτομο πήρε την ίδια τη ζωή του κ μας άφησε μ ένα γιατί και αφόρητο πόνο...το άτομο που ανέφερε εδώ τα έκανε όλα. Το αλητακι προδώθηκε ,πληγώθηκε κ παραδόθηκε...της χρωστώ δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ήταν πάντα δίπλα μου,που υπήρχε στη ζωή μου και ήταν είναι κ θα είναι πάντα ΤΙΜΗ μου που κουβαλούσαμε το ίδιο αίμα. Αξέχαστη η μνήμη της.... Η αδελφή της Στέλλα. (Για όσους την γνώριζαν η γνώριζαν οτιδήποτε και επιθυμούν να πουν ένα γεια,θα ήταν τιμή μου. Θα μου θύμιζε λιγάκι εκείνη .... Σας ευχαριστώ )