ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ

ΦΡ. ΝΙΤΣΕ
ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, νοσηλεύεται ένας 35χρονος Αλβανός μετανάστης, τον οποίο άγνωστοι «σούβλισαν» με σκουπόξυλο.
Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο μετανάστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων με έντονους πόνους στον θώρακα και απέδωσε τον τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε στην τουαλέτα. Ωστόσο από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, οι γιατροί διαπίστωσαν έκπληκτοι υπολείμματα από το σκουπόξυλο, στο θώρακα του 35χρονου.
Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα» ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο των Χανίων λέγοντας αρχικά στους γιατρούς ότι έπεσε στο μπάνιο και χτύπησε στα πλευρά. Όπως εξήγησε ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Αρχοντάκης, οι ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη εντοπίστηκε πρόβλημα στον πνευμονοθώρακα. Επειδή η κατάσταση του 35χρονου δεν παρουσίαζε καμία βελτίωση, οι γιατροί προχώρησαν σε εκ νέου εξετάσεις και ανακάλυψαν ότι κομμάτι πλαστικό από τη σκούπα βρισκόταν στο δεξί ημιθωράκιο. Στην αξονική τομογραφία που ακολούθησε διαπιστώθηκε ρήξη εντέρου, ρήξη ήπατος, διαφράγματος κ.α. Ο ασθενής εν συνεχεία χειρουργήθηκε από ομάδα γιατρών του Νοσοκομείου που του αφαίρεσαν το πλαστικό. Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο, επειδή υπήρχαν φόβοι ότι ο 35χρονος είχε υποστεί σήψη νοσηλεύεται ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.
«Υπήρχε διάτρηση πρωκτού και ρήξη εντέρου, ήπατος, διαφράγματος και κάρφωμα του πλαστικού στο δεξί τμήμα του θώρακος. Πρόκειται, φυσικά περί βιασμού και όχι ατυχήματος, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος», δήλωσε σύμφωνα με το «ΣΚΑΙ», ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Αρχοντάκης.
Η Αστυνομία Χανίων ενημερώθηκε από το νοσοκομείο και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για το πρωτοφανές και φρικιαστικό περιστατικό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αλλά και της ρατσιστικής επίθεσης, καθώς τελευταία τα φαινόμενα τέτοιων επιθέσεων έχουν αυξηθεί αισθητά στην πόλη των Χανίων. Όμως, παρά την γνωμάτευση των γιατρών, ούτε ο ίδιος ο 35χρονος, ούτε κάποιο άτομο του περιβάλλοντός δεν έχει μιλήσει στην αστυνομία για την υπόθεση
απο  tvxs
http://tvxs.gr/node/57361

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
3 Responses
  1. Ειτε για ξεκαθαρισμα προκειται ειτε για ρατσιστικη επιθεση ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κυκλοφορουν αναμεσα μας ελευθερα τετοια κτηνη!!!!!

  2. Η σκέψη και μόνο με κάνει να ανατριχιάζω. Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε, μπορεί να ήταν Έλληνας, μπορεί και όχι. Σημασία έχει πως αυτά είναι πολύ άσχημα σημάδια για την κοινωνία μας. Απλά α ν α τ ρ ι χ ι α σ τ ι κ ό!

  3. einai tromaktiko paidia.skeftika kai afto-mipos einai gay to paidi kai pire fora parapano apo ti eprepe kai egeine to kako;mipos leo ego;;;